ambassadors ;

Monday, April 23, 2012

TABITA SKINCARE - updated



Updated order :

Irma : exclusive set
Kaknor : regular set
Elly : exclucive & regular set


all sent out today (23/4/12).  sorry ladies me can't COD at this time ya.  hope to catch u all soon as usual.  thank you for continuously buying with me.  nnti we buat pot luck again...cantik sokmo nyah! *hugs*



















good news for tabita's newly consumers!

now u can try traveling/trial set of tabita at RM278.
daily use up to 2weeks...

hurry up ya!!

 
 





 





























Updated order:

i've got 2 reg. set in hand, 2 exclusive set in hand.
for confirmed buying kindly inbox me, no reserve please!
first pay first serve basis only.  thank you, cantikkk sokmo nyah!

SOLD OUT




  
















just wanna informed for the paid buyer for tabita exclusive set, datin nurul, tg. zurida, ms. mala & risa, so sorry i couldn't make it to send out earlier (on thursday 26th) ya. me uber busy from wed-today. so me promised to send out by today.  insyaallah esok sampai okay..
last but not least, cantik sokmo nyah! thank you for ur trust, sharing, support & return...
for puan raja, diba, kurnia & kak tipah me jumpa uolls esok ya di regular spot :P 


--------------------








ORDER NOW - WHILE STOCK LAST


EXCLUSIVE SET 



REGULAR SET



PROMOTION SET 



DAILY CREAM



NIGHTLY CREAM

 
 
TONER/FACIAL FOAM



TABITA SET READY TO DISTRIBUTE



available set :

promotion & ekonomi set (RM320)  - NO LONGER PRODUCED 
regular set   - RESTOCK
exclusive set - RESTOCK

( interested & serious buyer only do inbox me : rona.anggerik.jingga@gmail.com )



Tabita skincare adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak pepaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak pepaya dikenal masyarakat karena khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit, oleh karena itu produk Tabita skincare sangat cocok untuk segala macam jenis kulit. Tabita skincare juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Masing masing vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.


Tabita skincare juga tidak mengandung bahan-bahan yang berbahaya bagi kesehatan manusia seperti mercury dan hydroquinone. Zat tersebut biasanya banyak terkandung dalam produk-produk kosmetik atau produk kecantikan. Zat tersebut dapat membuat ketergantunggan bahkan jika digunakan dengan dosis/kadar yang lewat dari toleransi yang ditetapkan, dalam penggunaan yang jangka lama dan secara terus menerus dapat mengakibatkan terjadinya kangker kulit. Berbeda dengan Tabita skincare yang dirancang menggunakan bahan alami yang membuat kulit tampil cantik alami pula.
Tabita skincare dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang biasa terjadi, diantaranya adalah:
• Jerawat
• Flek-flek karena matahari
• Pigmentasi atau warna kulit tidak rata
• Noda bekas jerawat
• Tekstur kulit yang tidak rata karena bekas jerawat
• Kulit kusam
Selain itu Tabita skincare juga berfungsi sebagai :
• Mengencangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda
• Mencerahkan warna kulit
• Meratakan kulit yang ’bolong-bolong’
• Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah





** i'm the proud consumer of the TABITA SKINCARE product ever since a year ago - personal testimonial do inbox/email me
** only serious/confirm buyer can inbox me



10 comments:

Nur farahiza said...

saya nak beli tabita , tolong email saya cara dye bolh ?

[medium] said...

ok dear...replied !
thank you..

fiza said...

hye there ^__^ boleh emailkan saya no phone you serta harga set PROMOTION SET TABITA 15g.

nhmi6390@yahoo.com ( fiza )

[medium] said...

dear fiza,

kindly email me at rona.anggerik.jingga@gmail.com ya. thank you.

ozzy said...

Hey medium,

Kita Dah received tabita set smlm tpi tak dpt nk SMS/call u since my credit Dah habis...Huhuhu...
Sorry ek Kita tak dpt jumpa for COD haritu. Tak sempat lah dear, next time eh...anyway thanks a lot for the free gift tu. cute sgt! Thanks beb...nanti Kita update u lepas pkai tabita tu ek. Tak sabar in...Huhuhu

RazlindaRazlan said...

dear medium,

thank you for dropping by just to sent my tabita set. such a lovely seller. nanti kak repay your visit ok. thanks dik!

luvs!

[medium] said...

ozzy dearie,

no problem ya, next time kena jumpa okay..thank you dear.

kak raja,
it was my pleasure...dok lama sgt communicate thru phone kan, harini dpt jumpa juga wlaupun in hurry..seleweng waktu kerja kak..
tengky alot kak!

rihannazuan said...

dear,

2 thumbs up, effective product..
apa yg u kata haritu smua betul. hihihi

regards,
riezuan

lolipopcoklat said...

dearie huda,

thank you for motivate me to keep me go thru the suffering when using this product. thank you to keep on calling/text me nevr give up just want to know my condition day by day (HEHEHE ;D) thank you for telling me do not give up and complete the 1 month trial to using tabita...after a month using this product, definitely not regret for suffer..lol..you such a darling person!!



<3 ,,
lola

maryzalexandra said...

Dearie Huda,

Assalam dear.

My tabita skincare safely received yesterday. Nice talking to you dear. I can simply assumed that you are such lovely girl with the husky voice. Lol. Hope can see you if I've chance to come to KL one sweet day. Again, thank you so much sweetie. keep in touch and please take care.
assalam from kilanas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...